Váltás a grafikus oldalra

Hírek városunkról

2017. június 21.
Gazdag kultúrájúnak ismerte meg Békéscsabát a finn nagykövet
Forrás: beol.hu; fotók: Szarvas Péter Facebook oldala
Finnország nagykövete, Petri Tuomi-Nikula bemutatkozó, udvariassági látogatást tett kedden Békéscsabán. Az idei év jeles alkalom a finnek életében, hiszen most száz éve, hogy független az országuk. Július közepén a város vezetéséből delegáció utazik ki, hogy megünnepeljék az alkalmat. Békéscsabának van korábbi kötődése is Finnországhoz, hiszen Mikkeli a testvérvárosunk.
2017. május 31.
címer
A JÓZSEF ATTILA-LAKÓTELEPI TELEPÜLÉSRÉSZI ÖNKORMÁNYZAT PÁLYÁZATOT HIRDET
A Lencsési legvirágosabb kertje, balkonja cím elnyerésére.
2017. április 10.
Lakossági fórum
Téma: helyi autóbusz hálózat és menetrend felülvizsgálata
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében, ezúton tisztelettel meghívjuk Békéscsaba lakosságát a helyi autóbusz hálózat és menetrend felülvizsgálatáról szóló lakossági fórumra.

Időpont: 2017. április 12., szerda, 17:00.
Helyszín: Városháza díszterme.


2017. január 23.
Városi Jótékonysági Bál
A Jókai Színház Vigadójában, január 21-én tartották a Békéscsabai Jótékonysági Bált. Hagyomány, hogy a rendezvény bevételét minden évben egy békéscsabai szervezetnek ajánlják fel. A tavalyi évben rekord összeg, mintegy 1 millió 800 ezer forint gyűlt össze. Ennek sikerén felbuzdulva idén nem egy, hanem két szervezet között oszlik el a felajánlásokból befolyt összeg.
2016. november 22.
cimer
Tisztelt Békéscsabaiak!

2016. november 22-én (kedd) 17.00 órától általános közmeghallgatást tart Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése. A közmeghallgatás helyszíne : Városháza Díszterme.
2016. szeptember 16.
Aktuális útfelújítási munkák
A Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. tájékoztatása
A HÓDÚT KFT. és DUNA-ASZFALT KFT. közös ajánlattevők 2016. július 18-tól kezdték meg az útfelújítási munkákat. Jelenleg a város több pontján párhuzamosan végeznek munkát, de vannak már olyan területek is, ahol befejezték a burkolat felújítást, és levonultak a kivitelezők.
< >