HuDeEn
Ön a 4297349 látogatónk

Környezetvédelmi hírek

2018. május 17.
cimer
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot arról, hogy előreláthatólag 2018. május 22-25. között – időjárás függvényében - Békéscsaba Megyei Jogú Város közterületein - az utcákon, tereken, fákon, fasorokon, cserjéken – kártevők és károsítók ellen növényvédelmi munkát fog végezni a megbízott vállalkozónk az éjszakai órákban (este 22 órától, hajnal 3 óráig).
2017. augusztus 01.
III. fokú hőségriasztást adott ki az ország egész területére vonatkozóan az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése és az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlása alapján augusztus 1-től augusztus 4-én 24 óráig.
2017. március 07.
SZABADTÉRI TÜZEK MEGELŐZÉSÉÉRT
A korábbi évek tapasztalati azt mutatják, hogy a jó idő és a tavasz beköszöntével ugrásszerűen megnő a szabadtéri tűzesetek száma. Hétvégéken, a kellemes tavaszi időjárás miatt sokan választanak szabadtéri programokat, szívesen végeznek kerti munkákat. Gyakoriak a szabadtéri főzések és a növényi hulladékégetések...
2014. október 22.
Zöldhulladék szállítás
2014. évben a zöldhulladékot utolsó alkalommal november 26-án viszi el a szolgáltató.
2013. június 15.
A kertészkedést, komposztálást, biokertészetet, madárbarát kertet és helyi termékeket népszerűsítő kiállítást természetes textiles és gabonás kézműves foglalkozások színesítik. Az iskolás és óvodás csoportok, családok 15 játékos feladaton keresztül, a műhelyvezetőkkel elbeszélgetve ismerhetik meg a zöld témákat.
2013. június 05.
Békéscsaba régen és ma
Ingyenes programok a Szent István téren

2013. április 22.
Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?
Virágosztással ünnepeltük a Föld napját
Az első Föld napján, Denis Hayes amerikai egyetemista kezdeményezésére, 1970. április 22-én 25 millió amerikai emelte fel szavát a természetért. Ez a történelmi jelentőségű esemény az Egyesült Államokban – és az ország határain túl is – fontos változásokat hozott: az USA-ban szigorú törvények születtek a levegő és a vizek védelmére, új környezetvédő szervezetek alakultak, és több millió ember tért át ökológiailag érzékenyebb életvitelre.
< >

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás