HuDeEn
Ön a 4333642 látogatónk

Kulturális hírek

2018. május 29.
CSABAGYÖNGYE KUPA ORSZÁGOS KERESZTREJTVÉNYFEJTŐ VERSENY
CSABAGYÖNGYE KUPA ORSZÁGOS KERESZTREJTVÉNYFEJTŐ VERSENYEK Békéscsabán június 2-3-án. Részletek és előregisztráció a TOVÁBB gombra kattintva.
2018. május 23.
A NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA BÉKÉSCSABÁN
„Nem kell beszélni róla sohasem? De mindig, mindig gondoljunk reá!” /Juhász Gyula: Trianon /2018. május 16.
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS FESZTIVÁLSZÍNPAD IGÉNYBEVÉTELÉRE
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a Dél-alföldi Operatív Program keretén belül DAOP-2.1.1/C-2008-0009 azonosítójú, „Kulturális és gasztronómiai turisztikai célú rendezvények infrastrukturális fejlesztése” tárgyú pályázatán elnyert összegből egy fesztiválszínpadot szerzett be.
2018. május 09.
CSABAI KOLBÁSZ-BLUES-PÁLINKA PIKNIK
Békéscsaba újratelepítésének 300. évfordulója alkalmából fogott össze 3 békéscsabai civil szervezet:
- a Csabai Kolbászklub Egyesület
- a Csabai Csípős Blues Club Kulturális Egyesület
- és a Csabai Pálinka Klub,
hogy tagjaikkal és a város polgáraival egy felejthetetlen este keretein belül ünnepeljék meg ezt a nevezetes eseményt.

2018. április 27.
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése és a Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottsága döntött a 2018. évi Ifjúsági pályázatok elbírálásáról.
2018. április 27.
Elbírálásra kerültek a Közművelődési és művészeti pályázatok
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése és a Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottsága döntött a 2018. évi Közművelődési és művészeti pályázatok elbírálásáról.
2018. április 21.
Csabai Kulturális Játékok 2018
Eredmények
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a hagyományoknak megfelelően a köznevelési és kulturális intézményekkel összefogva idén is megszervezte a Csabai Kulturális Játékok hetét. Köszönjük a versenyek helyszínein megvalósított színvonalas megnyitóműsorok összeállításáért és a rendezvény lebonyolításáért végzett munkát, a résztvevő pedagógusok, zsűritagok közreműködését, és gratulálunk az eredményesen szerepelt versenyzőknek!

2018. április 17.
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata – a Polgármesteri Hivatal Oktatási, Közművelődési és Sport Osztálya Közművelődési Csoportjának koordinálásával – a 2017/18-es tanévben is megszervezi „Csabai Kulturális Játékok” elnevezésű, kulturális versenysorozatot a város általános és középiskolás tanulói számára.
2018. április 05.
Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és ismerőseit 2018. április 12-én, csütörtök 14.00 órára, a Városháza Dísztermébe, a FELVIDÉKRŐL KITELEPÍTETT MAGYAROK EMLÉKNAPJA alkalmából rendezett megemlékezésre.
< >

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás