HuDeEn
Ön a 4333643 látogatónk

Sporthírek

2017. június 13.
Egyéni csúcsok és érmek a Magyar Bajnokságról
Bogdán Annabella egyéni csúccsal, Baji Balázs és Márton Anita kiváló eredménnyel győzött
Verőfényes nyári napsütésben kezdődött meg Székesfehérváron a 122. Atlétikai Magyar Bajnokság. Már az első napon örülhettünk, amikor Novák Natália 4.28,00-es új egyéni csúcsával megerősítette a helyét a Junior EB-re, s ezzel 5. lett.
2017. június 09.
Több mint ezer vendég a megnyitón
Forrás: beol.hu; fotók: Szarvas Péter Facebook oldala
Csütörtökön - június 8-án - Békéscsaba főterén megnyitották a III. korcsoportos összevont labdajáték diákolimpia országos döntőjét. A négynapos rendezvény házigazdája a megyeszékhely mellett Gyula és Mezőberény. Békéscsabán a kézilabda és röplabda, Gyulán a labdarúgás, Mezőberényben a kosárlabda döntőket rendezik.
2017. június 02.
Európa legjobb hip-hop táncosaival mérték össze tudásukat a FitDance Center Se táncosai
A békéscsabai FitDance Center Se táncosai 2017. 05. 26- 27- én a csehországi Karlovy Vary- ban mérték össze tudásukat Európa legjobb hip-hop táncosaival. Dánia, Hollandia, Csehország, Németország, Oroszország - és még sorolhatnánk- bajnokcsapatai és duói vettek részt a nagyszabású megmérettetésen.


2017. május 24.
Kovács Barbara egyéni csúccsal 12. a Gyalogló EK-n
A Csehországi Podebradyban rendezték meg a hétvégén a Gyalogló Európa Kupát. A válogatottba Germán Tibor edző és Kovács Barbara gyaloglónk kapott meghívást.
Barbara egyéni csúccsal 1:33,45-el a magyar csapat legjobbjaként, a 12.helyen végzett. Barbara ezzel az időeredményével biztosította a helyét a Londoni Világ Bajnokságra

2017. május 24.
Apáti Bence a világ egyik legjobb eredményét futotta
Miközben az óriási létszámú Békéscsaba – Arad- Békéscsaba 20. Szupermaratont rendezte a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club kiváló csapata, több edzőnk és atlétánk hozott ismét jelentős sikereket a klubunknak és városunknak a hétvégén az atlétika számaiban is – számolt be Tóth Sándor ügyvezető igazgató az eredményes hétvégéről.
2017. május 17.
Márton Anita bronzérmes Sanghajban
A Gyémánt Liga idei második helyszínén, Sanghajban színvonalas súlylökő versenyen szerezte meg a bronzérmet Márton Anita. Eperjesi László tanítványa kiemelkedő küzdőképességét ismét megcsillantva, a hatodik sorozatban érte el 18,69 méteres, harmadik helyet érő eredményét.
2017. április 26.
Gregor László Komáromban is a dobogó tetején
Vasárnap rendezték meg idén 43. alkalommal a Komarno - Komárom Nemzetközi Futóversenyt.
2017. április 06.
Gregor László újabb nemzetközi bravúrjai
A hétvégén két versenyen is jeleskedett Tóth Sándor mester kiváló futója.
< >

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás