HuDeEn
Ön a 4333643 látogatónk

Közbeszerzés

A közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény 39. § (1) bekezdése alapján Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata (a továbbiakban: ajánlatkérő) a közbeszerzési dokumentációt elektronikus úton, – a regisztrálási adatok megkérésének kivételével – korlátlanul és teljeskörűen, térítésmentesen jelen felületen keresztül teszi gazdasági szereplők számára hozzáférhetővé. 

A közbeszerzési dokumentáció előzetes regisztráció, illetve a regisztrációs lap visszaküldése után téritésmentesen letölthető. 

A regisztráció során megadott adatokat az ajánlatkérő nevében eljáró Békéscsabai Városfejlesztési Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át. A rendszer naplózza a benne végrehajtott tevékenységeket. 

A naplók és az egyéb felhasználói adatok tekintetében az ajánlatkérő nevében eljáró Békéscsabai Városfejlesztési Kft. a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően jár el. 

A gazdasági szereplő kizárólagos felelőssége, hogy olyan e-mail és telefax-elérhetőséget adjon meg, amely a megküldendő dokumentumok fogadására 24 órában alkalmas. Ugyancsak a gazdasági szereplő felelőssége, hogy a szervezeti egységén belül a dokumentumok időben az arra jogosulthoz kerüljön. Gazdasági szereplő a regisztrációval nyilatkozik a fenti feltételek tudomásulvételéről és elfogadásáról.

Bejelentkezés

Azonosító:
Jelszó:

Elfelejtett jelszó esetén írja ide a regisztrációs e-mail címét:

Regisztráció

Azonosító*:

(5 - 16 karakterig ékezet nélküli betűk/számok)
Jelszó*:

(5 - 16 karakterig ékezet nélküli betűk/számok)
Jelszó (újra)*:

(a két jelszónak meg kell egyeznie)
Teljes név*:
E-mail*:
Cégnév (*):
Levelezési cím (*):
Fax (*):
Telefonszám (*):
* Kötelezően kitöltendő mezők

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás